Schilderwerk.

Uw kozijnen, wanden of deuren een stevige opfrisbeurt geven? Of wilt u eens een keer een hele andere kleur in huis? Of het nu om uw schilderwerk voor binnen of het buiten schilderwerk gaat, we zijn u graag van dienst en geven u altijd een oprecht advies. Passend binnen uw wensen en de mogelijkheden. Topkwaliteit schilderwerk met oog voor detail. We onderscheiden ons in kwaliteit en zorg voor uw schilderwerk.

 

Nieuwe en oude deuren en kozijnen

Afhankelijk van de leeftijd en staat waarin een deur of kozijn zich bevindt, wordt de voorbehandeling bepaald. Zitten er oneffenheden in? Wilt u de deur in meerdere kleuren geschilderd of gelakt hebben. En zijn bijvoorbeeld uw kozijnen (gedeeltelijk) aan vervanging of reparatie toe. Een grondige voorbereiding is ook hier het halve werk. Bij oude deuren is het van groot belang om oude verf- of laklagen eerst grondig te verwijderen, om vervolgens weer een grondige opbouw van lagen aan te gaan brengen. Deuren en kozijnen schilderen of lakken is echt vakwerk. De keuze van de juiste verf- en laksoorten voor voorbehandeling en gewenste afwerking zijn bepalend voor een strak eindresultaat.

 

Verschillende soorten deuren en kozijnen

Afhankelijk van verschillende materialen waarvan uw deuren en kozijnen zijn gemaakt, wordt een keuze gemaakt uit de best toepasbare verf en/of lak. De meest voorkomende materialen zijn:

  • Hout; eiken, vuren en alle andere soorten hout
  • Board deuren
  • Aluminium

Dan is er op het gebied van deuren nog onderscheid tussen binnendeuren, buitendeuren, deuren met glas, paneeldeuren, louvredeuren en schuifdeuren. Het soort deur en de toepassing ervan bepaalt mede de materiaalkeuze bij de voorbereiding en de afwerking.

 

Vraag vrijblijvend offerte aan

De prijs voor schilderwerk door onze vakmensen is afhankelijk van de omvang, maar zeker ook van de aard van het schilderwerk. Bij deuren, kozijnen en bijvoorbeeld houten lambrisering wordt de prijs mede bepaald door de voorbehandeling en eventueel benodigde restauratiewerkzaamheden aan de ondergrond.

Wilt u vlot een scherpe offerte? Vul dan het contactformulier in en geef een korte beschrijving van de werkzaamheden. We nemen dan snel contact met u op om de werkzaamheden nader door te spreken en waar nodig vrijblijvend advies te geven. In sommige gevallen komen we even langs om een reële inschatting te maken. U ontvangt dan snel een scherpe en goed onderbouwde offerte van ons.

 

Offerteaanvraag