Stucwerk.

Ook voor uw stucwerk kunnen we u van dienst zijn. We bieden een gevarieerd dienstenpakket zoals pleisterwerk, sausklaar stucwerk, spack en spachtelputz. Maar ook het veel gevraagde sierpleisterwerk verzorgen we tot in de puntjes. Uitgevoerd door vakkundige stucadoors. Werkend vanuit hetzelfde hoge kwaliteitsniveau als u van ons saus- en schilderwerk gewend bent.

 

Soorten stucwerk

De keuze voor het soort stucwerk dat u wilt is mede afhankelijk voor de aard van uw woning of ruimte. We geven u graag advies over de beste keuze voor uw situatie. De meest voorkomende soorten stucwerk zijn:

  • saus- en behangklaar glad stucwerk
  • spackspuiten
  • spachtelputz (sierpleister)

 

Voorbehandeling en restauratiewerk

De prijs voor stucwerk door onze vakmensen is afhankelijk van de omvang, maar zeker ook van de aard van het stucwerk. Bij het stucwerk van plafonds en muren wordt de prijs mede bepaald door de voorbehandeling en eventueel benodigde restauratiewerkzaamheden aan de ondergrond.

 

Vraag vrijblijvend offerte aan

Wilt u vlot een scherpe offerte? Vul dan het contactformulier in en geef een korte beschrijving van de werkzaamheden en het aantal vierkante meters. We nemen dan snel contact met u op om de werkzaamheden nader door te spreken en waar nodig vrijblijvend advies te geven. In sommige gevallen komen we even langs om een reële inschatting te maken. U ontvangt dan snel een scherpe en goed onderbouwde offerte van ons.

 

Offerteaanvraag