Wanden sauzen.

Het kan zijn dat het latex spuiten van uw wanden niet de beste werkwijze is voor uw wanden. Dat kan zijn omwille van de oppervlakte, of door de toestand van de ondergrond die u van latex wilt laten voorzien. Wij geven dat altijd duidelijk aan en ook een combinatie van een eerste laag spuiten en een tweede laag rollen is bijvoorbeeld een mogelijkheid.

 

Belangrijke tips bij het sauzen van wanden

Bij het (opnieuw) laten sauzen van uw wanden hebben we de volgende tips die zorgen voor een zo optimaal resultaat:

  • Zorg ervoor dat de ondergronden goed vlak en stofvrij zijn.
  • De ondergrond voor het schilderen goed schoonmaken en ontvetten.
  • Kozijnen, plinten, wandcontactdozen en lichtschakelaars zorgvuldig en strak afplakken. Hoe zorgvuldiger u afplakt, des te strakker het resultaat na het schilderen.
  • Gebruik altijd goede kwaliteit latexverf.
  • Bespaar niet op uw schildermateriaal; de kwaliteit van een roller bepaalt mede het optimale resultaat.
  • Breng bij het rollen van grotere oppervlakken de verf horizontaal aan en verspreid deze vervolgens verticaal; dat zorgt voor een eindresultaat zonder strepen.
  • Na het sauzen maakt u eventueel gemorste latexverf eenvoudig schoon met warm water en een doek.

 

Latex verfspuitwerk in plaats van traditioneel sauzen

In veel gevallen kan latex verfspuitwerk een uitstekend of zelfs beter alternatief zijn ten opzichte van traditioneel rollen van uw wanden. Naast het fraaie eindresultaat is het meestal ook qua kosten en tijd een welkome positieve verrassing.

 

Direct een prijsindicatie

Neem de proef op de som en vul uw wensen en oppervlakten in bij onze online offertemodule. Dan ziet u direct een reële prijsindicatie in uw scherm.

 

Direct een prijsindicatie