Wanden spuiten.

Wanden spuiten met latex kan voor u de ideale keuze zijn. Zeker als u mooi egaal strakke wanden als eindresultaat wilt hebben. Latex spuiten is in veel gevallen voordeliger dan het laten rollen van uw wanden. Dit is zeker bij grotere ruimten het geval. Het rollen van wanden is veel arbeidsintensiever dan spuiten. Bij spuiten is de voorbereiding van groot belang. De voorbereiding bestaat uit het egaal maken van oneffenheden in de wand en het vakkundig afplakken voordat gespoten kan gaan worden. Het spuiten is dan relatief snel gedaan.

 

Kwaliteit latex

Hoe goed de voorbereiding ook is geweest, zonder een kwalitatief goede latex verf behalen we niet de beoogde kwaliteit in het eindresultaat. Latexverfspuiten.nl werkt daarom ook met de beste apparatuur en met een hoge kwaliteit latex verf. Zodat u kunt vertrouwen op ons vakwerk en uw wanden er ook na verloop van tijd nog mooi uitzien.

 

Aantal meters bepalend voor prijs

Latexverf spuiten is veelal goedkoper dan het laten rollen van uw wanden. Zeker als het aantal meters hoger wordt, komt dit duidelijker tot uitdrukking. Dat komt omdat het rollen van uw wanden arbeidsintensiever is dan het spuiten van uw wanden.

 

Direct een prijsindicatie

Wilt u ook weten wat spuitwerk van uw wanden en plafonds verschilt in prijs ten opzichte van traditioneel werken? Vul dan nu uw gegevens en wensen in bij onze online offertemodule. Dan ziet u direct een reële prijsindicatie in uw scherm.

 

Direct een prijsindicatie